Varningslampor


Signallampor ger bättre överblick

Signallampor används inom industrin för att visa driftstatusen för olika slags anläggningar och maskiner. Som praktiska, kompakta och färdiga enheter kan de användas inom många olika områden och på många olika sätt, till exempel på arbetsplatser eller i begränsade utrymmen. Det lilla formatet påverkar inte lampans ljusstyrka.

Lätthanterliga alternativ

I motsats till signaltorn har signallamporna ett lätthanterligt format och är därför ett litet men effektivt alternativ för mindre anläggningar och maskiner. LED-tekniken innebär extra lång livstid och låg energiförbrukning och samtidigt är lamporna väldigt robusta och ljusklara. De kan användas i ett temperaturområde mellan minus 30 och plus 50 grader Celsius och är dessutom väldigt stöt- och vibrationståliga.

De kompakta signallamporna är den optimala lösningen i många anläggningar:

  • Testanordningar
  • Åtkomstkontroller
  • Små produktionsanläggningar

Fjäderklämmorna gör monteringen enkel och snabb.

 

Signallampor hos Automation24

Det finns olika färger att välja mellan för olika signaler. I sortimentet hos Automation24 finns många signallampor med olika färger från PATLITE att välja mellan. Du kan välja neutralt vitt ljus: signallamporna PATLITE NE-24-C från PATLITE, eller varnande rött ljus: signallamporna PATLITE NE-24-R från PATLITE. Som tillbehör finns enkla kabelskruvförband som passar till lampornas M16-gängor: Kabelskruvförband Eaton 215077 - V-M16 direkt under produktinformationen på produktbladet.

Hos Automation24 finns signallampor från PATLITE i många olika färger och till mycket förmånliga priser. Här hittar du rätt signallampor till din anläggning!