Kabelskruvförband / Genomföringar


Kabelskruvförbanden som skyddar dina kåpor

Kåporna är det bästa sättet att skydda elektriska och elektroniska komponenter. Men det är av yttersta vikt att kablarna som går in i kåporna är säkert isolerade. Det görs genom att använda lämpliga kabelskruvförband som fixerar kabeln i sitt läge och skyddar den från skadlig inverkan från smuts och fukt.

Kabelskruvförbanden från PFLITSCH i serien blueglobe® – är mycket flexibla

Kabelskruvförbanden blueglobe® från PFLITSCH utgör ett erforderligt skydd för övergången mellan kabel och kåpa.

De kan användas på många olika sätt inom flera branscher:

  • Järnvägsindustrin
  • Kemisk industri
  • Elektroindustrin
  • Läkemedelsindustrin

Kabelskruvförbanden från PFLITSCH ger mycket god dragavlastning, samt mindre spel tack vare de stora tätningsområdena. De metriska kabelskruvförbanden i serien blueglobe® har delbara inre delar som vid behov kan plockas ut för att göra tätningsområdet ännu större. Dessutom har den kulformiga isoleringsinsatsen den höga kapslingsklassen IP68 (upp till 15 bar). Den är dammtät och klarar nedsänkning i vatten.

Kabelskruvförbanden från PFLITSCH är tillverkade med tysk kvalitet.

 

Kabelskruvförbanden blueglobe® från PFLITSCH hos Automation24

I kategorin Kopplingslådor / Kopplingsskåp erbjuder vi kabelskruvförbanden blueglobe® från tillverkaren PFLITSCH, både i plastmaterial och mässing. Välj mellan skruvförband i plastmaterial på M12 – M63 som kabelskruvförbandet PFLITSCH blueglobe M20x1,5 – bg 220PA, kabelskruvförband i mässing på M8 – M85 som PFLITSCH blueglobe M32x1,5 – bg 232ms och EMV-skruvförband i mässing på M12 – M63 som EMV-skruvförbandet PFLITSCH blueglobe TRI M16x1,5 – bg 216ms tri.

Utöver kabelskruvförbanden blueglobe® erbjuder vi även lämpliga tillbehör som kontramuttrar och blindpluggar.

Beställ de högkvalitativa kabelskruvförbanden från PFLITSCH för pålitlig isolering och dragavlastning av dina kablar. Kåporna och de lämpliga kabelskruvförbanden ger din elektriska utrustning högsta möjliga skydd och bidrar till långa drifttider.