PATLITE

PATLITE LogoVill du öka säkerheten och tillgängligheten för din utrustning och dina anläggningar? För optisk signalering av tillståndsändringar rekommenderar vi lampor med lång livslängd från den världsberömda tillverkaren PATLITE. Beställ nu till bästa pris hos Automation24!


Kort introduktion till PATLITE

PATLITE har, sedan det grundades 1947, varit en av världens ledande tillverkare av signalljus, signaltorn och ljudindikatorer. Med sina produkter bidrar tillverkaren avsevärt till säkerheten på arbetsplatser såväl som inom den offentliga sektorn då dessa inte bara är nödvändiga för den dagliga användningen utan även för analys- och underhållssyften.

Produktportföljen från PATLITE utvecklas kontinuerligt av erfarna ingenjörer och är anpassad till kundernas krav. Resultatet är imponerande: högkvalitativa produkter och innovativa lösningar.

Typiska användningsområden för produkterna från PATLITE

PATLITE's produktsortiment används till exempel inom följande områden:

  • Maskinkonstruktion
  • Anläggningsteknik
  • Automatiska grindar

Stort urval av PATLITE's produkter på lager hos Automation24

Signaltorn och signallampor spelar en viktig roll inom området kontroll och signalutrustning och bör därför inte saknas i Automation24's sortiment.

Här hittar du platsbesparande kompakta signallampor från PATLITE med blå, gul, grön, röd, transparent eller flerfärgad LED för en tillförlitlig indikation av maskiners och utrustningars driftsstatus. Så tumma inte på säkerheten, inte ens om utrymmet är begränsat.

Från tillverkaren PATLITE kan du dessutom hitta signaltorn med kontinuerligt samt blinkande ljus och summer eller endast med kontinuerligt ljus för direkt- eller rörmontering. Du kan välja mellan vit eller grå torndesign med signalfärgerna röd/gul/grön eller endast röd/grön samt mångfärgad. Med de kraftigt lysande signaltornen från PATLITE kan du hålla koll på maskinstatus även på avstånd.

Om du är ute efter maximal flexibilitet kan Automation24 även erbjuda dig konfigurerbara signaltorn från ifm electronic.

Vill du informeras om statusen på din utrustning i god tid? Då gör du ett utmärkt val med högkvalitativa produkter från PATLITE. Beställ de utvalda artiklarna nu till bästa pris och bidra till ökad säkerhet och livslängd för din utrustning och dina maskiner.