microsonic

microsonic Letar du efter högklassiga ultraljudsgivare till oslagbara priser? Vi rekommenderar produkterna från specialisten på ultraljudsgivare microsonic. De kan användas för pålitlig positionering av produkter, registrering av objekt och mätning av nivåer..


microsonic - kan allt om ultraljudsteknik

microsonic grundades 1990. Idag räknas företaget med huvudsäte i Dortmund till de mest kända och välrenommerade internationella specialisterna på ultraljudsgivare. Med stor kompetens och fackkunskap överförs insikter och principer från naturen, där ultraljud spelar en stor roll inom många områden, till automatiserings- och industritekniken för att erbjuda genomtänkta och anpassade lösningar.

microsonic: Mångsidiga lösningar för mångsidig användning

microsonic utvecklar och marknadsför komponenter och heltäckande lösningar för automatiseringsprocesser och andra användningsområden inom ultraljudsteknik. Företaget söker hela tiden nya patent och utvidgar sin produktpalett med innovativa idéer för att behålla sin ställning som föregångare inom branschen. Ingenjörskonst, precision och expertkunskap - dessa ideal står i fokus.

microsonic på Automation24

Automation24 är den förmånliga webbutiken för automatiseringsteknik och -tillbehör och i sortimentet med ett stort urval av produkter finns många olika artiklar från microsonic. Utbudet räcker från enkla tillbehörsdelar via fästvinklarna MW-ZWS 2 och fästvinklarna MW-ZWS 3 till högteknologiska produkter som ultraljudsgivarna mic+25/DD/TC.

Om du vill använda komponenter inom ultraljudsgivare i din automatiseringsprocess, är produkterna från microsonic ett bra val. På Automation24 kan du få mer information om produkterna, enkelt beställa dem och få leveransen inom 24 h. Ta tillfället i akt och beställ omgående artiklar från microsonic på Automation24!