Murrplastik

Murrplastik Vill du ha individuellt anpassningsbara kabelslangar och kabelfästen för din anläggning utan att kompromissa med kvaliteten? Då är produkterna från Murrplastik det rätta för dig!


Murrplastik: En riktig framgångssaga

Murrplastik grundades 1963 i tyska Oppenweiler. I början var tillverkningen koncentrerad på plastartiklar som är avsedda för användning i hushåll, men företaget kom så småningom att specialisera sig alltmer på systemteknik och komponenter av plastmaterial för olika industriella ändamål. Idag har företaget många olika säten och flera fabriker. Med så många års samlad erfarenhet och yrkeskunskap kan företaget leverera högkvalitativa produkter till sina kunder..

Monteringsmärket Murrplastik

Med firmanamnet Murrplastik har företaget skapat ett varumärke för produkter som är anpassade till behoven inom professionell monteringsteknik. Här finns alla plastkomponenter som behövs vid montering – från fästen till genomföringar och isoleringar. Även inom automatiseringsteknik används produkter från Murrplastik ofta av yrkesverksamma. Det är enkla, men funktionella och välgenomtänkta delar med ett mycket förmånligt pris.

Murrplastik som metervara på Automation24

Automation24 är en webbutik inom automatiseringsteknik. Här kan privata kunder och företagskunder välja bland många olika artiklar. På Automation24 hittar du produkter från Murrplastik inom området anslutningsteknik. I kategorin kabelskydd finns exempelvis kabelskyddsslang som metervara med lämpliga tillbehör, som slanghållare, skruvförband och packningar.

När du har bestämt dig för en produkt från Murrplastik kan du beställa den redan idag från Automation24. Vi har förmånliga priser och utmärkta villkor för dig!