Smart service i webbutiken

Enkelt – snabbt – individuellt

För att ge dig en unik shoppingupplevelse, fokuserar vi på omfattande digitala produktpresentationer och en förstklassig service som hjälper dig med såväl allmänna som tekniska frågor. Med din information säkert lagrad, beställer du i slutändan dina varor till ett lågt pris och erhåller dem på ett säkert och snabbt sätt.


Kundservice och teknisk support

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du i avsnittet FAQ. Detta i kombination med detaljerad produktinformation och funktionsbeskrivning, gör produktvalet och beställningsprocessen så smidig som möjligt för dig. Vårt serviceteam står till ditt förfogande om du har några ytterligare frågor.


All vår kundtjänstpersonal har branschkunnande och får kontinuerlig utbildning för att alltid kunna erbjuda dig de bästa råden om våra produkter. Serviceteamet är tillgängligt från måndag till fredag, från 08:00 till 17:00 pm. Du når oss på telefonnummer eller via vår live chat direkt från butiken:


Icon Call  00800 24 2011 24 (gratis)   eller   +46 (0) 8 51 71 17 83

Icon web  www.automation24.se  Icon Livechat      

Här kan du även lämna ett meddelande till oss utanför normal kontorstid:


Icon Mail  info@automation24.se

Kundservice

Beprövad säkerhet

Beprövad säkerhet    

säkerhet

Din säkerhet är viktig för oss. Därför förlitar vi oss i vissa länder på Trusted Shops kvalitetsstämpel och därmed till uppfyllandet av över 100 kvalitetskriterier. Dessutom skapar vi transparens genom motsvarande butiksomdömen rörande våra tjänster. Yttrandena kontrolleras kontinuerligt av oss och används även som en vägledning för framtida butiksoptimeringar.

Vi vill också att du ska veta att din information är väl skyddad. Därför har vi vår butik EV SSL-certifierad. Genom utökad validering på grund av strängare direktiv om offentlig upphandling med avseende på SSL (Secure Sockets Layer) är din information helt skyddad.Individuella betalnings- och leveransalternativ

I vår webbutik kan du välja mellan de vanligaste betalningsmetoderna. Förutom via kreditkort och PayPal är förskottsbetalning via banköverföring eller Swish samt betalning mot faktura (30 dagar netto) tillgängligt.

betalningssaett


Frakt och leverans

Som standard sker våra leveranser med standard UPS-frakt (ca. 48 timmars leveranstid). På begäran erbjuder vi även individuella expressalternativ. Beställningar med ett värde över 500 kr levereras gratis med standardtransport inom Sverige.

För leveranskostnader till andra länder, vänligen kontakta oss på: info@automation24.se eller 00800 24 2011 24 (gratis). 

Frakt och leverans