ProComSol Ltd

ProComSol Behöver du HART®-produkter i hög kvalitet till attraktiva priser? ProComSol erbjuder dig precis det! Den erfarna tillverkaren har gjort det till ett rent nöje att montera industriella fältbussar.


Vilka är ProComSol?

ProComSol med säte i Lakewood, Ohio, är en ledande tillverkare av produkter inom HART®-kommunikation.

Denna progressiva leverantör lanserade det första Bluetooth HART®-modemet på marknaden 2005, samma år som företaget grundades , vilket gjorde det möjligt för HART®-användare att använda trådlösa funktioner för första gången

ProComSol följde under 2006 upp det med den innovativa kommunikationsmjukvaran DevCom2000 och presenterade de första produkterna baserade på SDC-625-teknik.

ProComSol har även gjort sig ett namn genom DevComDroid Smart Communicator-appen för Android samt DevCom.iOS Smart Communicator-appen för IOS och var den första tillverkaren att erbjuda app-teknik för DD-baserad HART®-kommunikation.

ProComSol har inte upphört med innovationer utan fortsätter att arbeta konsekvent med framtidsorienterade HART®-lösningar för effektiva anslutningar, konfigurationer och dokumentation av systemprocesser.

Var används ProComSol HART®-lösningar och vilka fördelar erbjuder de?

När man ska använda och bearbeta enhetsdata från fältet är HART®-baserade systemkomponenter lämpliga att använda.

ProComSol är ett utmärkt val för bästa möjliga HART®-kommunikation. Du kan till exempel utnyttja:

  • bekväm trådlös kommunikation med fältenheter
  • högkvalitativa, beprövade och framtidsinriktade produkter
  • välkonstruerade produkter tack vare många års tillverkningserfarenhet
  • upp till 75 % billigare lösningar jämfört med konkurrerande produkter

VIlka HART®-produkter från ProComSol Ltd hittar du hos Automation24?

Inom området processinstrument hittar du ett urval av HART®-modem med robusta ABS/gummihöljen och kompletterande Bluetooth- eller USB-gränssnitt. Beroende på vad som krävsär dessa kompatibla med mobila enheter med IOS och Android eller Windows operativsystem. Modemen är perfekta för bekväm och pålitlig konfiguration och övervakning av dina HART®-enheter.

Kommunikationsmjukvarorna DevCom 2000 för Windows, DevComIOS för IOS och DevComDroid för Android-system ger dig även en bekväm fjärråtkomst till funktionerna.

Beställ produkter från ProComSol idag och dra nytta av fördelarna med flexibla kommunikationsbaserade HART®-lösningar från en erfaren tillverkare. Om din beställning görs senast 15.00 skickar vi dina varor samma dag. Fler frågor? Kontakta oss gärna.