Endress+Hauser

Endress+Hauser-logotyp I webbutiken Automation24 hittar du ett stort urval av produkter från Endress+Hauser för processmätteknik med vilka du säkert och pålitligt kan övervaka och styra din processanläggning.

» Vill du konfigurera dina produkter individuellt?

Den perfekta lösningen för dig: Automation24’s konfigurator samt en praktisk översikt över alla Endress+Hausers konfigurerbara produkter.Endress+Hauser: Kraftfull partner för mätteknik

Historien om Endress+Hauser går tillbaka till 1953. Det året inledde den schweiziska ingenjören Georg H. Endress ett samarbete med den tyska chefen för en kooperativ bank, Ludwig Hauser, för att bryta ny mark inom elektronisk mätteknik. Vid den tiden var den mödosamma avläsningen av fyllnadsnivåer och mätningar för hand fortfarande vanlig. Det skulle snart förändras!

Det som började som ett litet projekt i ett rum i en privat lägenhet i Lörrach har utvecklats till en internationell framgångshistoria.

Endress+Hauser, även känd som E+H, är nu en världsledande tillverkare av mätutrustning och lösningar för industriell processteknik. Förutom processinstrument för flödes-, nivå-, tryck- och temperaturmätning erbjuder Endress+Hauser även produkter inom vätskeanalys, mätvärdesregistrering och -insamling. Företaget ägnar sig också alltmer åt det framtidsrelevanta ämnet Industri 4.0.

För vilka användningsområden är produkter från Endress+Hauser lämpliga?

Endress+Hausers produkter används inom olika branscher, såsom:

Mätutrustning från Endress+Hauser möjliggör datainsamling från processer inom industriell processteknik och bidrar därmed till en ekonomiskt gynnsam systemdrift, till skydd för människor och maskiner och hög produktkvalitet.

Före lansering på marknaden säkerställer ultramoderna och automatiserade produktionssystem den beprövade och certifierade produktkvaliteten som kunderna uppskattar, med processmätteknik från Endress+Hauser.

Stort urval av produkter från Endress+Hauser i webbutiken hos Automation24

I webbutiken hos Automation24, din kompetenta partner för automatiseringsteknik, hittar du även produkter från Endress+Hauser inom området processinstrument.

Här handlar det främst om sensorer för nivåmätning för att detektera gränsnivåer eller för kontinuerlig nivåmätning. Dessutom finns det produkter för flödesmätning för flytande och gasformiga medier. Vi erbjuder även lösningar inom området tryckmätning för att förhindra övertryck eller undertryck samt produkter för temperatur- och fuktmätning för att säkerställa en optimal temperatur och fuktighetsnivå i dina system.

Komponenter för processkontroll och övervakning kan användas för en praktisk visning av mätvärden. Dessutom lanseras inom kort analysinstrument för en tillförlitlig processövervakning.

Tveka inte utan välj rätt mätteknik från E+H för din processanläggning hos Automation24. Utvalda produkter finns i lager här! Om du har frågor om enskilda produkter från Endress+Hauser eller andra tillverkare, eller frågor om din beställning, kan du kontakta våra kompetenta kundtjänstmedarbetare, antingen via kontaktformuläret, chatt eller telefon.

Information om varianter av E+H’s produkter som du inte hittar i vår butik kan du få via telefon eller e-post.