Raychem RPG

Raychem RPG Logo Letar du efter ett robust skydd för din utrustning? Då är de robusta och slagtåliga kapslingarna i aluminium och rostfritt stål i olika storlekar helt rätt för dig. Dessa hittar du till förmånliga priser hos Automation24.


Vilka är Raychem RPG?

Företaget Raychem RPG bildades 1989 genom en sammanslagning av TE Connectivity, USA och RPG Enterprises, India. Raychem RPG är ett internationellt dotterbolag till den i Mumbai baserade RPG-koncernen.

Företaget fokuserar på följande områden:

  • Olja och gas
  • Energi
  • Transformatorer
  • Sol- och energihanteringssystem
  • Kabelhanteringslösningar
  • Skyddslösningar för rörledningar och elektriska komponenter

Raychem Innovation Center: ständig ambition att erbjuda de bästa produkterna

Produkter från Raychem RPG kännetecknas av sin höga kvalitet. För att säkerställa detta skapades 2013 en forsknings- och utvecklingsavdelning - Raychem Innovation Center (RIC). RIC sysselsätter ett team av forskare och erfarna ingenjörer som arbetar kontinuerligt med produktförbättringar och innovationer för att möta de höga och ständigt föränderliga kraven från kunder.

Raychem RPG's produkter hos Automation24 – hög kvalitet till förmånliga priser

Förutom produktionen av till exempel energieffektiva lösningar, transformatorer och produkter för olje- och gasindustrin har företaget under många år specialiserat sig på produktion av elektriska och elektroniska komponenter. Detta inkluderar även lämpliga skyddslösningar såsom kapslingar.

Hos Automation24 hittar du i kategorin Kopplingslådor/Kopplingsskåp robusta aluminiumlådor och extra slagtåliga lådor i rostfritt stål från Raychem RPG till förmånliga priser. Som hjälp för att hitta rätt modell till din applikation finns en mängd storlekar tillgängliga.

Beställ Raychem RPG-kapslingar idag för att skydda dina elektriska och elektroniska komponenter från dagens tuffa industriella krav och dessutom till bästa pris! Om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (08) 51 71 17 83, via Live-Chat på skärmens högersida eller via e-mail på info@automation24.se.