Siemens

Siemens Logo Hos Automation24 hittar du ett stort urval av Siemens produkter till oslagbara priser! De bidrar till enkel och effektiv processautomation och styrning av din utrustning och dina applikationer. Beställ den välkända kvaliteten från Siemens!


Siemens: Automationsteknik för högt ställda krav

Siemens är ett av de mest välkända tyska företagen. Företaget grundades redan 1847 i Berlin och är idag en av världens största tillverkare av elektronik och elteknik. Namnet Siemens står sedan många decennier för innovation, kvalitet och kontinuitet. Tillverkaren är även representerad inom automationsteknik med ett brett utbud av produkter och har alltid övertygat med avancerad teknik inom alla branscher.

Intelligent automationssortiment från Siemens

Redan 1958 utvecklade Siemens den första generationen av ett "modulsystem för kontaktlös styrning" med sin SIMATIC-serie och positionerade sig som en av de ledande tillverkarna på världsmarknaden inom automationsteknik. Sedan dess har många andra smarta produkter berikat automationssortimentet.

Följande ambitiösa mål har alltid funnits och eftersträvas fortfarande inom produktutvecklingen:

  • Stort fokus på innovation
  • Ekonomiska och effektiva lösningar
  • Enkel hantering och skalbarhet
  • Höjning av användar- och systemsäkerhet

Med sina intelligenta produkter bidrar Siemens till ökad produktivitet och underlättar vardagslivet för användarna inom industrin. Som ett resultat ligger denna erfarna tillverkare alltid ett steg före in i framtiden!

Automation från Siemens hos Automation24

Hos Automation24, webbutiken för automationsteknik, hittar du ett brett sortiment av Siemensprodukter.

Där hittar du t.ex. i kategorin styrningsteknik ett brett sortiment av produkter från LOGO! modulära styrsystem, SIMATIC S7-1200, HMI operatörspaneler och SIMATIC ET 200SP för flexibla lösningar inom en mängd olika automationsområden.

Med de modulärt utbyggbara logikmodulerna kan du enkelt hantera mindre automationsprojekt inom maskin- och anläggningskonstruktion. Den nya generationen Siemens LOGO! med integrerad webbservermodul och Ethernet-gränssnitt öppnar intelligenta kommunikationsmöjligheter i kombination med en CMR kommunikationsmodul, SIMATIC S7-1200 och en HMI operatörspanel. På så sätt håller du ett öga på ditt system på distans. Är du redo att börja arbeta med logikmoduler? Då erbjuder Automation24 dig LOGO! startkit precis vad som behövs för en enkel start i LOGO!-världen.

Den kompakta styrenheten SIMATIC S7-1200 kan även den utvidgas modulärt och är lämplig för små till medelstora automationsuppgifter. Styrenheterna är redan från början utrustade med en mängd funktioner, men kan utökas flexibelt med ytterligare alternativ för att uppfylla dina krav. Med hjälp av Automation24 är det också lätt för dig att komma igång via S7-1200 startkit som finns tillgängliga i sortimentet.

För en bekvämare kontroll över din utrustning samt för visualiseringsuppgifter finns HMI operatörspaneler till förfogande. Förutom styrteknik från Siemens erbjuder Automation24 även relaterad programvara.

Automation24 har även tänkt på att erbjuda ett tillförlitligt utrustnings- och operatörsskydd. Med hjälp av Siemens brytare för motorskydd och brytare för startkombinationer, jordfelsbrytarna och ljusbågsskydden i kategorin skyddsteknik, är du på den säkra sidan. Särskilt anmärkningsvärt här är de innovativa och platsbesparande Siemens ljusbågsskydden 5SV6, som kombinerar funktionen hos en automatsäkring med funktionen för en andra generationens brandskyddsbrytare i en och samma enhet. Detta är de minsta ljusbågsskydden i världen och du sparar med dessa mycket utrymme i ditt kontrollskåp. I detta sammanhang bör det nämnas att du även kan hitta passande kopplingsskåp från erfarna tillverkare i vårt sortiment.

För att säkerställa en jämn och problemfri drift finns kompakta motorstartare, lastfördelare, mjukstartare och frekvensomriktare i kategorin drivteknik. Med frekvensomriktarna SINAMICS G120X har Siemens skapat en innovation för optimerad vatten- och lufttransport inom infrastrukturområdet. Frekvensomriktarna SINAMICS G120C är avsedda för ett bredare användningsområde. Enkla till medelstora enheter kan styras med hjälp av SINAMICS V20 frekvensomriktare. För full kontroll av V20-omriktaren rekommenderas att den används i kombination med SINAMICS V20 webservermodul.

För din egen säkerhet och för din utrustning är rätt kopplingsteknik ett måste. Även inom detta område hittar du ekonomiskt mycket fördelaktiga lösningar från Siemens i sortimentet. Automation24 erbjuder termiska överlastreläer för strömberoende överbelastningsskydd i huvudkretsen samt elektroniska överlastreläer för ett komplett motor- och systemskydd. Du hittar också högkvalitativa effektreläer, halvledarreläer, hjälpreläer och kontaktblock från Siemens för omkopplingar i rätt ögonblick.

Vill du koppla, skydda och övervaka dina motorer och din utrustning med ett allroundpaket? Då är SIRIUS modulsystem lösningen för dig!

De kraftfulla kontroll- och signalutrustningarna i SIRIUS ACT-serien från Siemens bidrar också de till det optimala skyddet och hållbarheten i dina applikationer. Med denna serie möjliggör tillverkaren kontroll och återkoppling med stil – från tryckknappar till ljusindikatorer.

Med Siemens teknik uppfyller du de högsta kvalitetsstandarderna vilket bidrar till säkerheten och hållbarheten i dina maskiner och utrustningar. Beställ de produkter som passar dina behov till oslagbara priser från Automation24.

Välkommen att använda kontaktformuläret på webbplatsen om du har några frågor. Automation24 står vid din sida som en stark partner inom automationsteknik!