Frekvenomriktare SINAMICS V20 med webservermodul från Siemens

Den perfekta lösningen för att styra enkla rörelseförlopp

Med frekvensomriktaren SINAMICS V20 och den matchande webbservermodulen SINAMICS V20 Smart Access har Siemens utvecklat en tillförlitlig lösning för att reglera enkla rörelseförlopp. Hur du med dessa två enheter inte bara sparar tid utan även pengar, ser du här.

“SINAMICS

En överblick över fördelarna

Funktionsvideor

Frekvenomriktaren SINAMICS V20 från Siemens

Webservermodulen SINAMICS V20 Smart Access för en intuitiv användning

Din väg till en energi- och kostnadseffektiv driftslösning


En överblick över fördelarna

Frekvenomriktaren SINAMICS V20

Enkel installation och hantering

För grundläggande applikationer från 0,12 till 15 kW

Låg energiförbrukning tack vare ECO-läget

Tillval: Smart Access Webservermodul

Web server module

SINAMICS V20 Smart Access

Fjärrstyr din frekvensomriktare via Wi-Fi-anslutning

Driftsättning, övervakning & förvarning med hjälp av smartphone eller dator

Till SINAMICS V20

SINAMICS V20

Funktionsvideor

I de följande filmerna kan du se exempel på användarvänlighet och funktion hos frekvensomriktarna SINAMICS V20 samt möjligheterna till användning i kombination med webbservermodulen.

Frekvensomriktaren SINAMICS V20

Användande av webservermodulen

Frekvenomriktaren SINAMICS V20 från Siemens

Med den kompakta frekvenomriktaren SINAMICS V20 i basutförande, har Siemens utvecklat en lösning som både är mycket ekonomisk och enkel att använda. Tack vare sin avancerade kylning och belagda kretskort, är enheterna robusta och konstruerade för en mångfald industriella tillämpningar, såsom för fläktar, pumpar och transportanläggningar. ECO-läget säkerställer en energieffektiv drift genom att anpassa motorströmmen till lastens storlek.

Med hjälp av olika monterings- och anslutningsalternativ kan du försäkra dig om en bekväm igångkörning. Radmontering är möjlig för såväl vägg- som hålmonterade versioner. Frekvensomriktarna är elektromagnetiskt kompatibla enligt kategori C1/C2.

Hos Automation24 du kan välja mellan sju byggstorlekar samt effektområden från 0,12 till 15 kW. För små motoreffekter passar de kompakta och minsta storlekarna i sortimentet: FSAA och FSAB. Som tillval kan de erhållas med inbyggt radiointerferensskydd. Dessa versioner är lämpliga, tack vare sitt uppfyllande av störningsregler för industriella applikationer, för användning i kommersiella tillämpningar såsom industriutrustning, kyldiskar, ventilationssystem samt träningsutrustning.

Webservermodulen SINAMICS V20 Smart Access för en intuitiv användning

För ett ännu mer intuitivt och snabbare handhavande av SINAMICS V20-enheter, erbjuds även webservermodulen SINAMICS V20 Smart Access som tillval. Med hjälp av denna modul, med inbyggd accesspunkt, kan du styra trådlöst via smartphone, dator eller surfplatta. Oavsett om du vill konfigurera parametrar, ändra eller återställa inställningarna, övervaka, utföra fjärrdiagnostik eller aktivera JOG-läget – Du har alltid och överallt kontroll över din SINAMICS V20-enhet med hjälp av webbservermodulen.

Modulen är utrustad med en driftsättningsguide, vilket gör det ännu enklare att konfigurera frekvensomvandlaren. Spara tid och pengar med frekvensomriktare och webservermodul i SINAMICS V20-serien.

Eventuella obesvarade frågor? Kontakta oss enkelt via chat, telefon eller e-post. Vi hjälper dig gärna med teknisk rådgivning. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Din väg till en energi- och kostnadseffektiv driftslösning

Steg 1: Beställ frekvensomriktare och webservermodul

Steg 2: Efter leverans av webservermodulen, anslut denna enkelt till frekvensomriktaren

Steg 3: Installation i kopplingsskåpet

Steg 4: Starta bekvämt och enkelt med hjälp av driftsättningsguiden

Steg 5: Vid frågor, kontakta den tekniska supporten hos Automation24

Beställ nu