Equflow - specialisten på effektiva flödesmätare

Equflow Logo Vill du hålla ett öga på flödeshastigheterna för ledande och i synnerhet icke-ledande vätskor i dina applikationer på ett effektivt och samtidigt kostnadseffektivtsätt? Då bör du kolla in lösningarna från Equflow från sortimentet hos Automation24-!


Equflow - specialisten på effektiva flödesmätare

Det holländska företaget Equflow B.V. grundades 1993 och är specialiserat på utveckling och produktion av flödesmätare för vätskor inklusive matchande komponenter. Equflow fäster särskild vikt vid ekonomiska lösningar för att förhindra korskontaminering och kritiska processtillstånd.

Die Flödesmätare från Equflow kännetecknas av utmärkta egenskaper som en hög mätnoggrannhet, snabb reproducerbarhet och ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda .

I vilka branscher används Equflow-flödesmätare?

Flödessensorerna från Equflow är lämpliga för användning inom olika industrier som:

  • Bioteknik och farmaci
  • Bil- och bränsleindustri
  • Jordbruk
  • Mat och dryck
  • Vattenbearbetning

Equflow flödesmätare finns online hos Automation24

I onlinebutiken hos Automation24- hittar du turbinflödesmätare från Equflow för olika mätområden inom kategorin processinstrument.

Modellerna i rostfritt stål är lämpliga för en mängd olika långsiktiga industriella flödesmätningar av neutrala, vattenhaltiga, icke tranparenta och korrosiva vätskor. Mediets konduktivitet har ingen betydelse.

Modellerna i plast med en fast PVDF-turbinflödesmätare är å andra sidan avsedda för långtidsmätningar av bränslen, kemikalier och tillsatser .

Modeller med det snabbt utbytbara PDF-engångsmätröret är särskilt hygieniska att använda och rekommenderas därför speciellt för farmaceutiska och biomedicinska applikationer. Inom området monteringsadaptrar för processgivare får du tillgång till extra flödesrör.

Dessutom, i kategorinsignalomvandlare / analysenheter hittar du en digital/analog-omvandlare för konvertering av de analoga signalerna från flödesmätaren till digitala signaler.

Lita på Equflow - specialisten för flödesmätningsteknik! Säkerställ effektiv mätning och utvärdering av flödeshastigheter för ledande och icke-ledande vätskor i olika applikationer. Beställ dina Equflow-produkter redan idag. Varor i lager skickas inom 24 timmar.