Verktyg


Verktyg - oumbärliga redskap inom industrin

Redan på stenåldern fanns verktyg som underlättade arbetet och möjliggjorde olika aktiviteter i vardagslivet.

Verktyg som ska användas inom industrisektorn behöver utsättas för ett särskilt hårdhetstest. Där kommer de till kontinuerlig användning, till exempel för att skala kabel, skruva i skruvar eller för att klämma ihop två komponenter. Därför är det viktigare att dessa verktyg kan motstå extrema belastningar och har en hög och tillförlitlig produktkvalitet.

Verktyg från Weidmüller - perfekt ergonomi, perfekt funktionalitet, perfekt resultat

Tillverkaren Weidmüller har sedan mer än 30 år framgångsrikt lyckats utveckla och producera verktyg som möter de höga kvalitetskraven från industrin.

Verktyg används till exempel inom följande branscher:

  • Transportteknik
  • Fordonsindustr
  • Byggnadsteknik
  • Maskinteknik
  • Energiproduktion
  • Förnybara energikällor

Verktyg från Weidmüller kännetecknas av att de garanterar en jämn kvalitet och funktionalitet även efter många arbetscykler. Dessutom, tack vare den genomtänkta ergonomin och funktionaliteten, möjliggör de ett effektivt och mindre tröttande arbete. Därmed garanteras det bästa resultatet.

Den höga kvaliteten säkerställs genom "verktygscertifiering", ett tekniskt testförfarande.

 

Verktyg för optimerade arbetsprocesser till bästa priser hos Automation24

Hos Automation24 hittar du verktyg från Weidmüller till de bästa priserna. Här kan du köpa tänger för att greppa, kapa och separera kablage under spänning. Det finns även kapverktyg för separation och avisoleringsverktyg för avisolering och avmantling av kablar. Efter skalningen kan ett pressverktyg sedan användas för att, till exempel, fästa ändhylsor på kabeländarna. Med en passande skruvmejsel kan sedan den pressade ledaren enkelt anslutas till en kopplingsplint.

Automation24 erbjuder även i sitt sortiment kopplingsskåpsnycklar med vilka man på ett säkert sätt kan öppna apparatskåp som innehåller spänningssatta anordningar. Sist men inte minst krävs även en spänningsprovare för att säkerställa att anläggningen är spänningslös.

Se till att optimera dina arbetsflöden och öka produktiviteten i ditt företag med verktyg från Weidmüller. Alla produkter är tillgängliga från vårt lager till de bästa priser - Beställ nu!