Murrelektronik

Murrelektronik Logo Letar du efter lastövervakning och transformatorer? Då har du hamnat rätt på Automation24! Vi levererar kvalitetsprodukter från Murrelektronik – snabbt och till oslagbara priser!!


Murrelektronik – Innovation genom närhet

Murrelektronik GmbH har sitt säte i Oppenweiler och distributörer i 40 länder. Företaget grundades 1975 av Franz Hafner och är idag ett av de ledande företagen inom automatiseringsteknik både nationellt och internationellt. Företagets produktion finns i Oppenweiler, i Stollberg i Erzgebirge, i Stod (Tjeckien) och i Shanghai (Kina).

Mottot är ”stay connected” eftersom närheten till kunderna och de egna medarbetarna är viktig på Murrelektronik. För att uppfylla kundernas behov och önskemål samt de krav som marknaden ställer är ett harmoniskt samarbete mellan medarbetare och ledning helt nödvändigt. Murrelektronik kommer därför även i fortsättningen att kunna utveckla nya innovativa systemlösningar.

Murrelektronik: Specialanpassade systemlösningar

Murrelektronik erbjuder starka produkter inom kopplingsskåp och styrsystem, strömförsörjning, anslutningsteknik och I/O-system. En sak har alla produkter i vårt sortiment gemensamt: det går snabbt att installera och montera dem och de sparar därför både tid och pengar.

Innan produkterna lämnar företaget, kontrolleras de noggrant enligt högt ställda krav och under stränga förhållanden i företagets egna testcentra. Dessa processer garanterar en hög kvalitet. Dessutom väljer vi råmaterial med yttersta noggrannhet i produktionen. Vi avstår konsekvent från material som kan innebära hälsorisker.

Produkter från Murrelektronik används huvudsakligen inom bilindustrin, livsmedelsindustrin, konstruktion av maskiner och anläggningar samt logistik.

Murrelektronik hos Automation24

Automation24 har i sitt sortiment, kraftfulla produkter från Murrelektronik för försörjning till kopplingsskåp. Beställ nu och testa de intelligenta och utrymmesbesparande elektroniska lastövervakarna i kategorin skyddsteknik samt transformatorerna i modellserierna MTS, MST och MST-multispänning i kategorin spänningsförsörjning och reducera därmed risken för överhettning och brand.

Beställ redan idag en passande produkt från Murrelektronik till din verksamhet och upplev den optimala funktionen och kvaliteten. Allt dessutom till ett förmånligt pris!