Murrelektronik

Murrelektronik Logo Letar du efter signallampor och lastövervakning? Då har du hamnat rätt på Automation24! Vi levererar kvalitetsprodukter från Murrelektronik – snabbt och till oslagbara priser!!


Murrelektronik – Innovation genom närhet

Murrelektronik GmbH har sitt säte i Oppenweiler och distributörer i 40 länder. Företaget grundades 1975 av Franz Hafner och är idag ett av de ledande företagen inom automatiseringsteknik både nationellt och internationellt. Företagets produktion finns i Oppenweiler, i Stollberg i Erzgebirge, i Stod (Tjeckien) och i Shanghai (Kina).

Mottot är ”stay connected” eftersom närheten till kunderna och de egna medarbetarna är viktig på Murrelektronik. För att uppfylla kundernas behov och önskemål samt de krav som marknaden ställer är ett harmoniskt samarbete mellan medarbetare och ledning helt nödvändigt. Murrelektronik kommer därför även i fortsättningen att kunna utveckla nya innovativa systemlösningar.

Murrelektronik: Specialanpassade systemlösningar

Murrelektronik erbjuder starka produkter inom kopplingsskåp och styrsystem, strömförsörjning, anslutningsteknik och I/O-system. En sak har alla produkter i vårt sortiment gemensamt: det går snabbt att installera och montera dem och de sparar därför både tid och pengar.

Innan produkterna lämnar företaget, kontrolleras de noggrant enligt högt ställda krav och under stränga förhållanden i företagets egna testcentra. Dessa processer garanterar en hög kvalitet. Dessutom väljer vi råmaterial med yttersta noggrannhet i produktionen. Vi avstår konsekvent från material som kan innebära hälsorisker.

Produkter från Murrelektronik används huvudsakligen inom bilindustrin, livsmedelsindustrin, konstruktion av maskiner och anläggningar samt logistik.

Murrelektronik på Automation24

På Automation24 finns många produkter från tillverkaren Murrelektronik i sortimentet, som kompakta signallampor ur kategorin Kontroll och signalering med den senaste LED-tekniken samt starka produkter inom försörjning av kopplingsskåp. Testa själv den imponerande intelligenta och platsbesparande elektroniska lastövervakningen MICO ur området Skyddsteknik och minska brandrisken.

Beställ redan idag en produkt från Murrelektronik som passar perfekt till din verksamhet och upplev den optimala funktionen och kvaliteten. Och allt till ett förmånligt pris!