HARTING

HARTING Vill du hitta en effektiv överföring av data och ström samtidigt? På Automation24 erbjuder vi perfekta lösningar från HARTING – specialisten på anslutningsteknik. Med oövervakade ethernetväxlar och rektangulära kontaktdon från HARTING behöver du aldrig kompromissa och lyckas alltid med dina förehavanden.


HARTING – Det globala familjeföretaget

HARTING är ett oberoende familjeföretag som grundades i Minden 1945 och som har blivit världsledande inom elektrisk och elektronisk anslutningsteknik. Det var Wilhelm Harting och hans fru Marie som grundade företaget. Idag har företaget sitt huvudsäte i Espelkamp och leds av det äkta paret Dietmar och Margrit Harting och deras båda barn.

Teknikgruppen HARTING har distributörer i 51 länder och över 4 000 medarbetare. Företagets produktion täcker sex olika områden: Automatiseringsteknik, industriell elektronik, konstruktion av anläggningar och maskiner, generering och fördelning av el samt telekommunikation. HARTING finns i hela världen och är mycket angelägna om närheten till kunden. Därför sker produktionen inte bara i Tyskland, utan även i Nederländerna, Kina, Brasilien, Ryssland, Rumänien, Indien samt USA och Schweiz.

HARTING: Specialister på effektiv anslutningsteknik

HARTING utvecklar, tillverkar och marknadsför anslutningsteknik, instrumentanslutningar och nätverkskomponenter.

Teknikgruppen HARTING har som mål att erbjuda helhetstäckande systemlösningar samt effektiv överföring av data och energi. Företagets motto är: Pushing Performance! HARTING har om mål att hela tiden erbjuda imponerande produkter som maximerar kundnyttan och uppfyller högt ställda krav, även under extrema användningsförhållanden.

HARTING på Automation24 till förmånliga priser

På Automation24 kan du beställa oövervakade ethernetväxlar från tillverkaren HARTING i sortimenten industriell ethernet och rektangulära kontaktdon i sortimentet anslutningsteknik. Ethernetväxlarna Ha-VIS econ är ett perfekt komplement till produkterna i området styrteknik och överför samtidigt data och energi på ett mycket effektivt sätt.

Kompromissa inte när det gäller utbyte av data och energi utan beställ rätt produkter från HARTING på Automation24 till oslagbart förmånliga priser! Tveka inte att kontakta oss per telefon eller på chatten om du vill ha tekniska råd om ethernetväxlar eller andra produkter. Du är hjärtligt välkommen!