Rittal

Rittal Logo Behöver du robusta metallkapslingar som ett tillförlitligt skydd för dina elektriska och elektroniska komponenter? Då är Rittal, den kompetenta specialisten på apparatskåp, det rätta valet för dig. Förutom metallådor, hittar du hos Automation24 även kompletterande produkter såsom filterfläktar och värmeelement till skåpen samt andra matchande tillbehör.


Rittal GmbH & Co. KG - Framtidssäker framgångssaga

Det Hessen-baserade och internationellt aktiva familjeföretaget Rittal har varit en framgångshistoria sedan det grundades 1961. Det hela började med uppfinningen av den allra första AE-kopplingsskåpsserien.

Med sin mångåriga erfarenhet är Rittal känd inte bara för sina lösningar inom luftkonditionering, IT-infrastruktur, programvara och service, utan framför allt för sina förstklassigt tillverkade kontrollskåp.

Vid utveckling av nya produkter tas alltid hänsyn till kunders behov, trender, innovativa idéer samt till miljö och samhälle.

Inom vilka branscher används Rittals produkter?

Rittals produkter används över hela världen och inom många branscher, till exempel:

  • Maskin- och anläggningskonstruktion
  • Elteknik
  • Bilindustri

Kopplingsskåp från Rittal i webbutiken hos Automation24

Hos Automation24 hittar du robusta lådor i stålplåt från tillverkaren Rittal. Till exempel modellserierna KX och AX (tidigare KL och AE). Här finns valet mellan kapslingar i rostfritt stål som tryckknappslådor och kopplingslådor.

Dessutom finns, i kategorin kompakta kopplingsskåp, även kopplingsskåp i stålplåt i serien AX för väggmontage. Tack vare en mängd certifieringar, som UL, CSA, GL och VDE, kan de kompakta skåpen i AX-serien användas nästan var som helst.

Produkter från kontrollskåpsspecialisten Rittal imponerar med sin genomgående höga kvalitet "Made in Germany" till ett oslagbart pris.

Hos automation24.se kan du köpa Rittal-kapslingar och kopplingsskåp med olika dimensioner. På detta sätt hittar du rätt modell för alla behov.

Naturligtvis erbjuder webbutiken även passande tillbehör till kapslingar i kategorin kopplingslådor/kopplingsskåp, som Rittal bärskenor, värmeelement, filterfläktar och LED-belysning för kopplingsskåp för bästa arbets- och siktförhållanden. Dessutom finns passande kabelförskruvningar/-genomföringar från tillverkare av kvalitativa varumärken för säker inmatning av kablage i kapslingarna.

Med ett Rittal kopplingsskåp är dina systemkomponenter pålitligt skyddade mot skadlig påverkan, som damm, smuts och fukt. Du kan också snabbt och enkelt säkerställa ett robust och korrosionsbeständigt skydd för dina komponenter. Beställ därför Rittal-produkter från Automation24 redan idag till bästa pris! Alla artiklar finns i lager och leverans sker inom 24-48 timmar.

Här kan du informera dig mer om Rittal: www.rittal.se