Industribelysning


Industribelysning – rätt ljus för ett noggrant arbete

Industribelysningar bidrar till ett bekvämt och noggrant arbete och är helt oumbärlig för produktionen. Belysningen ska uppfylla alla krav, som att vara hållbara, robusta samt effektiva och energisnåla.

De extra högkvalitativa industribelysningarna med LED-lampor uppfyller alla dessa krav. I jämförelse med standardvarianter av glödlampor och halogenlampor är LED-lamporna 60 % billigare i drift med samma ljusflöde. Dessutom är de nästan underhållsfria och har en lång livstid på upp till 60 000 timmar. Halogenlampor fungerar upp till 4 000 timmar och energisparlampor upp till 15 000 timmar. LED-lamporna är dessutom robustare. De finns med den högsta kapslingsklassen och beroende på lamphusets material (till exempel borosilikatglas) tål de stötar och vibrationer. Dessutom är LED-lampor, i motsats till annan belysning, extra skonsamma för miljö och hälsa. De sprider varken UV-ljus eller infraröd strålning och det finns ingen risk för farligt avfall.

Användningsområden för industribelysning

Belysningen spelar en viktig roll inom industrin.

Industribelysningen används bland annat här:

  • Maskiner och anläggningar
  • Verkstadsbord
  • Testplatser
  • Andra arbetsplatser

Inom alla dessa användningsområden är god sikt avgörande. Vi rekommenderar användning av lampor med en färgtemperatur motsvarande dagsljus (5 300 K).

Högkvalitativ industribelysning hos Automation24

Hos Automation24 finns industribelysning till oslagbara priser. Här kan du t.ex. beställa olika slags maskinbelysning från tillverkaren LED2WORK för din anläggning. Oavsett om du behöver rörarmaturer som t.ex. 118110-01 - TUBELED_40 II 12W POWER, LED-signalarmaturer som exempelvis LED2WORK 110890-11 - SIGNALED 8W eller den flexibla armaturen LED2WORK 120112-02 - MECHALED 8,5W. Du får en utmärkt produktkvalitet till ett oslagbart pris.

Med en arbetsplatsbelysning skapar du en trevlig ljusatmosfär. Mattskivorna i systemarmaturerna från LED2WORK garanterar bländ- och skuggfri belysning med ett fortsatt starkt ljusflöde – som t. ex. den dagsljusvita LED2WORK 141014-23 - SYSTEMLED 14 W ECO.

I webbutiken hos Automation24 kan du även hitta lämpliga kopplingsskåpsbelysningar från tillverkaren Rittal för dina kompakta kopplingsskåp. Med de kraftfulla och platsbesparande LED-belysningarna, som armaturen Rittal SZ 2500.210, kan du skapa optimala ljusförhållanden ner till det minsta skrymslet i kontrollskåpet.

Beställ industribelysning från Automation24 nu. Optimera produktionen genom produkternas höga kvalitet, effektivitet och pålitlighet. Oslagbara priser och snabba leveranstider här hos Automation24.