TERZ Industrial Electronics

TERZ Industrial Electronics Logo Vill du ha ett tillförlitligt nätverk till din utrustning? De robusta och kraftfulla oövervakade Fast Ethernet-switcharna från tillverkaren TERZ säkerställer en säker och effektiv dataöverföring. Produkterna finns tillgängliga hos Automation24 till bästa pris, direkt från eget lager.


Vilka är TERZ Industrial Electronics?

TERZ Industrial Electronics GmbH är ett ungt tyskt företag från Bissendorf som grundades 2017, specialiserade på produktion av nätverksrelaterade komponenter och datalagringslösningar för industrin. TERZ fokuserar sin produktportfölj framför allt på produktion av oövervakade Ethernet-switchar. Samtliga artiklar tillverkas i Tyskland och uppfyller de nödvändiga certifieringarna för industriell tillämpning.

Oövervakade Ethernet-switchar från TERZ: En effektiv och tillförlitlig nätverksanslutning

De oövervakade Ethernet-switcharna från TERZ imponerar med en platsbesparande design samt sin prestanda och robusthet. Även under elektromagnetiska, mekaniska och klimatutmanande arbetsförhållanden, säkerställer de alltid en hög driftsäkerhet.

Därför används TERZ pålitliga switchar i många olika branscher, som t.ex.:
  • Transport och trafikledning
  • Luftfartsteknik
  • Robotik- och industriautomation
  • Mobil utrustning

Tack vare standarden för Industriellt Ethernet kan Ethernet-switchar användas för att skapa en mängd effektiva nätverk mellan Ethernet-kompatibla enheter. Trådlös överföring av data och energi möjliggör en flexibel anslutning av utrustning samt kontroll och övervakning på distans. Extrakostnader för kablage och nätaggregat samt långa stillestånd på grund av oupptäckta maskinfel är en sak som hör till det förflutna. Effektiviteten i arbetsprocesserna ökas därmed avsevärt.

TERZ produkter finns hos Automation24 till enastående pris/prestanda-förhållande, direkt från eget lager

Med produkter från TERZ Industrial Electronics GmbH är du förberedd för utmaningarna inom Industri 4.0.

Med de oövervakade Fast Ethernet-switcharna från TERZ inom kategorin Industriell kommunikationsteknik får du enastående produktkvalitet made in Germany för en mängd olika industriella applikationer. Du kan välja mellan ultraslimmade NITE-RS IP30-switchar, platta NITE-RF IP30-switchar eller ultrakompakta, stöt- och vibrationsresistenta NITE-XK IP40-switchar. Dessutom har vi med M12 IP65/IP67-switcharna, de mest kompakta switcharna i världen. De kan - med sina särskilt robusta metallhöljen - installeras direkt i fält utan behov av kopplingsskåp.

Säkerställ en flexibel nätverksförbindelse mellan dina utrustningar med de kraftfulla oövervakade Ethernet-switcharna från TERZ. Du sparar tid och pengar samt bidrar till en lång livslängd för dina processer. Beställ nu till bästa pris/prestanda hos Automation24!