WIKA

Wika Letar du efter produkter för att mäta olika medier med extra hög pålitlighet? Då rekommenderar vi manometrar, trycksändare och nivåmätare från WIKA som du kan köpa från Automation24 till ett förmånligt pris.


WIKA Alexander Wiegand: Specialister på mätteknik

Företaget WIKA grundades redan 1946 och kan därför blicka tillbaka på över 60 års verksamhet. Idag räknas familjeföretaget till en av de främsta specialisterna på mätteknik och inom tryck- och temperaturmätning är de till och med världsledande. Företaget leds av Alexander Wiegand som är barnbarns barn till grundaren och delar hans namn. Utifrån enstaka komponenter utvecklas lösningar som är specialanpassade till kundernas önskemål. Ett grundmurat tekniskt kunnande och förebildlig service ligger bakom framgångarna för företaget med säte i Klingenberg am Main.

Användningsområden för produkter från WIKA

Företagets mätteknik används inom många olika branscher: energiteknik, kemi, livsmedelsteknik, läkemedelsindustrin samt maskinkonstruktion, kalibreringsteknik och automatiseringsområdet. Till alla dessa levererar företaget helelektronisk, mekanisk-elektronisk eller helmekanisk mätteknik. Företaget tillverkar och erbjuder även lämpliga tillbehör.

Produkter från WIKA på Automation24

Även på Automation24, webbutiken med allt inom automatiseringsteknik, kan du hitta komponenter från WIKA i vår mångsidiga produktportfölj. Det handlar i synnerhet om manometrar, det vill säga tryckmätare, som är lämpliga för användning i vätskor och gasformiga medier, exempelvis modellerna i serien WIKA 111.10. Mätningen görs via bourdonrör och mätarna är väldigt kostnadseffektiva och pålitliga, vilket är extra viktigt inom automatiseringsområdet.

Här på Automation24 kan även du hitta den passande automatiseringstekniken för din automatiseringsprocess. Du är väldigt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret på vår webbplats, på vår chatt eller per telefon om du har frågor om enstaka produkter eller din beställning. Produkterna från WIKA har ett extra förmånligt pris på Automation24!