FIBOX

FIBOX Logo Letar du efter robusta industrikåpor? Då har du hamnat rätt hos Automation24. Vi erbjuder kåpor av metall och plastmaterial samt passande tillbehör från FIBOX till toppenpriser! Skydda dina elektriska och elektroniska komponenter.


FIBOX – den finska experten på kapslingar

Företaget FIBOX finns sedan 1991. Det tillhörde tidigare Fiskars, ett av de äldsta företagen i Finland som grundades 1649 och de startade tillverkning av plastkapslingar i början av 60-talet. Detta inkluderade också de industriella FIBOX-kapslingarna som alltid har imponerat med sin slagtålighet.

Sedan 90-talet har privatägda FIBOX utvecklats till en tillverkare och leverantör av kapslingar som marknadsför sina produkter över hela världen. Företaget har filialer och produktionsanläggningar i ett flertal länder. Kapslingarna från FIBOX tillverkas i Finland och Sydkorea.

FIBOX – Kvalitets- & kundorientering som framgångsrecept

Företaget FIBOX anser att optimal produktkvalitet endast kan uppnås om kvaliteten på produktionsprocessen är den rätta. Därför lägger FIBOX stor vikt vid utveckling av ny verktygsteknik som avsevärt förkortar och optimerar produktionsförloppen. Den kan användas för att tillverka utrustning med allt högre kvalitet och kapslingsklass. Så uppstod den avancerade produktserien MNX där kapslingar och tätning för första gången tillverkades i samma sprutningsprocess.

Den optimerade produktionsprocessen spelar en stor roll för tillverkningen av nya produkter, men företagets produktutveckling bygger dessutom på kundernas önskemål. Den tydliga kundorienteringen driver utvecklingen av innovativa produkter framåt och ligger bakom FIBOX stora framgångar.

Prisvärda FIBOX-produkter hos Automation24

Hos Automation24 kan du beställa högkvalitativa produkter från FIBOX i kategorin Kopplingslådor/Kopplingsskåp till förmånliga priser. För att skydda dina elektriska och elektroniska komponenter erbjuder Automation24 olika kapslingsvarianter för många, ibland extrema, applikationsområden.

Du hittar såväl robusta industriella kopplingslådor som ABS-lådor och polykarbonathöljen samt utrymmesbesparande och lätta kompakta kopplingsskåp som de väggmonterade skåpen i polykarbonat. Matchande tillbehör finns också representerade!

Oavsett vilken industriell kapslingsvariant du väljer, imponerar FIBOX artiklar med sin exceptionella produktkvalitet. Du kommer att bli nöjd!

Beställ idag och skydda dina komponenter med FIBOX! Din beställning levereras inom 24-48 timmar! Hör gärna av dig till teamet på Automation24 med frågor om produkter från FIBOX och andra tillverkare.

Här på Automation24 erbjuder vi högkvalitativa FIBOX-produkter till förmånliga priser och kompetent service.