TiTEC

TiTEC Logo Vill du undvika kompromisser i dina mättekniska processer? Vi vill inte heller att du gör detta och erbjuder därför högkvalitativa produkter från TiTEC för tillförlitliga temperatur-, tryck- och luftfuktighetsmätningar!


TiTEC GmbH

Företaget TiTEC Temperaturmesstechnik GmbH, baserat i Bräunlingen och Donaueschingen, grundades 2003.

Som det fullständiga företagsnamnet antyder är TiTEC specialiserade på temperaturmätningsutrustning. Men högkvalitativa mätanordningar för tryck, fuktighet, flöde, rörelse, gasblandningar och ljus är också en del av repertoaren.

Alla produkter har sitt ursprung i den egna ultramoderna produktionen. Den höga kvalitetsstandarden säkerställs genom en 100-procentig slutkontroll.

TiTEC är internationellt verksamma och har gjort sig ett namn inom områden som mät- och sensorteknik.

TiTEC-produkter för användning inom olika branscher

TiTEC's produkter används inom många industriområden för mätning av processvärden, till exempel:

Beställ TiTEC-produkter från Automation24 nu

Automation24 erbjuder i kategorin Processgivare ett stort urval av produkter från TiTEC Temperaturmesstechnik GmbH.

Där hittar du differenstryckgivare för mätningar av över-, under- och differenstryck inom olika tryckmätningsområden.

Dessutom hittar du fuktsensorer från TiTEC GmbH i avdelningen sensorsystem för mätning av fukt såväl inomhus som utomhus.

Även i kategorin motståndstermometrar kan du hitta dem: Där finns TITEC's temperatursonder i versioner med Pt100- och Pt1000-element för temperaturmätning i bostads- och kontorsrum samt för utomhusmätningar. Automation24 erbjuder dig också dopphylsor i olika längder från leverantören för att matcha motståndstermometrarna.

Dessutom finns högkvalitativa temperaturgivare från TiTEC, tillgängliga både för utomhus- och inomhusbruk.

Satsa på den högsta kvaliteten inom aktuell mätteknik och beställ produkter från TiTEC GmbH till bästa pris! Vi levererar tillgängliga artiklar inom 24 timmar, direkt från vårt eget lager.