ELEKTRO-PLAST

ELEKTRO-PLAST LogoVill du kunna erbjuda ett högkvalitativt och robust skydd för din utrustning? Då använder du kapslingar från ELEKTRO-PLAST för din installation!


Vilka är ELEKTRO-PLAST?

ELEKTRO-PLAST Nasielsk är en av de största polska tillverkarna av produktlösningar för elinstallationsbranschen.

Sedan företaget grundades 1983 har deras produkter haft stor popularitet, inte bara i Polen utan också här och i många andra länder och används i industriella applikationer, offentliga byggnader och i hemmen.

Vad kännetecknar sortimentet från ELEKTRO-PLAST?

Plastprodukterna från ELEKTRO-PLAST imponerar med sina egenskaper:

  • hög kvalitet
  • nyskapande
  • tilltalande
  • certifierade (kvalitetssystem enligt ISO 9001:2015)

Tillverkaren arbetar ständigt med nya, innovativa lösningskoncept för att förbli kompetenta och konkurrenskraftiga.

Kvalitativa kapslingar från ELEKTRO-PLAST från Automation24 med leverans inom 24 timmar

Hos Automation24 hittar du i kategorin Kopplingslådor/kopplingsskåp ett urval av kapslingar för modulära enheter i HERMETICA RN-serien till låga priser.

Dessa är små utanpåliggande kapslingar med kapslingsklass IP65, tillverkade av högkvalitativ plast, som används för montering av kopplings- och skyddsanordningar samt automationskomponenter på DIN-skenor.

De transparenta dörrarna är särskilt praktiska, till exempel för enkel avläsning av processvärden från en Siemens LOGO-modul!

Tack vare de metriska utslagsöppningarna på höljet är en enkel och flexibel kabeldragning möjlig. De små kapslingarna från ELEKTRO-PLAST erbjuder 1-rads- eller 2-radsutrymme för olika enheter och finns i ett antal olika dimensioner.

Passande tillbehör till kåpor eller kabelförskruvningar/kabelgenomföringar kan också hittas i webbutiken.

Beställ kvalitativa små kapslingar från ELEKTRO-PLAST nu och skydda dina systemkomponenter från yttre påverkan. Samtliga produkter finns i lager och levereras inom 24 timmar i mån av tillgång.