Switchade nätaggregat / UPS


Så fungerar switchande nätaggregat

Switchande nätaggregat hör till Spänningsförsörjningen och används för optimal strömförsörjning till givare och andra elektroniska komponenter. De är mycket effektiva och omvandlar en instabil ingångsspänning till en likspänning med en annan nivå. Det spelar ingen roll om ingångsspänningen är likspänning eller växelspänning. Switchande nätaggregat används oftast i kopplingsskåp och fördelningsdosor av olika slag.

Det finns många användningsområden för industriella switchande nätaggregat:

  • Installations- och byggnadsteknik
  • Storskalig tillverkning, t.ex. skepps- och maskinkonstruktion
  • Fabrikautomation
  • Konstruktion av anläggningar och styrningar

 

Beställ switchande nätaggregat hos Automation24 - leverans inom 24 timmar

Automation24 erbjuder många switchande nätaggregat till förmånliga priser. Det kan vi göra genom att fokusera på specialister på switchande aggregat, som PHOENIX CONTACT och Siemens, samt hålla vårt lager välfyllt.

Vårt sortiment med switchande nätaggregat omfattar en- och trefasutföranden som antingen har en nominell ingångsspänning på 100 till 240 V AC, 120 till 230 V eller 400 till 500 V AC. Den nominella utgångsspänningen är 12 eller 24 V DC.

Vi kan erbjuda exklusiva nätaggregat från PHOENIX CONTACT i serien STEP POWER, TRIO POWER och UNO POWER. De switchande nätaggregaten i serien STEP POWER, som det switchande nätaggregatet PHOENIX 286851 - STEP-PS/1AC/24DC/2.5 har hög effektivitet och mycket låga tomgångsförluster. Dessutom underlättas användning i fördelningsdosor av den låga monteringshöjden. Serien TRIO POWER, som det switchande nätaggregatet PHOENIX 2903148 - TRIO-PS-2G/1AC/24DC/5, utmärker sig genom ett stort temperaturområde utan reduktion, samt hållbarhet för en spänning på upp till 300 V. Utgångspänningen ställs in på fronten. UL-godkännandet gör det möjligt att använda de switchande nätaggregaten i hela världen. De switchande nätaggregaten i produktserien UNO POWER, som det switchande nätaggregatet PHOENIX 2902991 UNO-PS/1AC/24DC/30W, tar väldigt liten plats i kopplingsskåp och är idealiska för laster på upp till 100 W.

Från Siemens erbjuder vi POWER-moduler för reglerad strömförsörjning från LOGO! Modulära styrsystem eller styrsystemet SIMATIC S7-1200.

Hos Automation24 finns ett stort urval av switchande nätaggregat till mycket förmånliga priser. Välj rätt nätaggregat till din anläggning här!