Maskinbelysning


Maskinbelysning med modern LED-teknik från LED2WORK

LED2WORK GmbH erbjuder innovativa dagsljusvita LED-lampor. Oavsett om användningsområdet är för maskiner och anläggningar, arbetsbord, teststationer eller om de ska användas i stora utrymmen eller vid platsbrist – LED2WORK erbjuder LED-armaturer för alla behov.

Maskinarmaturer från LED2WORK: högkvalitativa, pålitliga och kostnadseffektiva – med andra ord perfekta

De innovativa LED-lamporna i maskinbelysningen från LED2WORK har följande fördelar jämfört med vanlig belysning:

  • Små storlekar och flexibla former
  • Strömsparande genom högt ljusutbyte
  • Utmärkt färgåtergivning (Ra > 80)
  • Finns med mycket höga kapslingsklasser, upp till IP69K
  • Värmebeständiga, stöt- och vibrationståliga
  • Underhållsfria och hållbara
  • Skonsamma för miljö och hälsa

Med LED-lampor från LED2WORK kan en strömbesparing på upp till 60 % uppnås utan att kompromissa med ljusets styrka eller kvalitet. Du slipper oväntade underhållskostnader eftersom LED-lamporna är nästa helt underhållsfria. LED-lamporna har dessutom en mycket lång livstid på upp till 60 000 timmar. Att LED-lamporna är okänsliga för kylmedel, olja och metallspån bidrar till den långa livstiden.

En ytterligare fördel med LED-lampor är att de kan hanteras utan att riskera hälsa och miljö. Då höljet avger värme bakåt finns det ingen risk för brännskador. Det finns heller inga hälsorisker på grund av infraröd- eller UV-strålning.

LED2WORK maskinbelysningar i sortimentet hos Automation24

Hos Automation24 erbjuder vi nu innovativa maskinarmaturer från LED2WORK GmbH inom kategorin industribelysning. Här hittar du monteringsbara lampor för olika industriella förutsättningar. De platsbesparande LEANLED påbyggnadsarmaturerna som LED2WORK 110814-11 - LEANLED 7W används i maskiner och anläggningar utan stora belastningar, medan de flexibla, böjbara MIDILED-armaturerna som LED2WORK 110614-01 - MIDILED 7W används i tuffare industrimiljöer med mer begränsade utrymmen. För extremt tuffa och krävande produktionsmiljöer passar de mycket robusta TUBELED rörarmaturerna, som till exempel LED2WORK 111510-01 - TUBELED 40 12W med stöttåligt borosolikatglas och oljeresistent tätning. För maskiners lägesindikering är signalarmaturer som till exempel LED2WORK 110890-01 - SIGNALED 4W rätt val. Dessa kan styras med maskinens modulära styrsystem.

Med MECHALED Flood-versioner som LED2WORK 120112-02 - MECHALED 8,5W, erbjuder vi en flexibel armatur för användning såväl i maskiner som på arbetsbord och teststationer.

Utrusta dina maskiner med optimal belysning. Köp innovativa LED-armaturer från LED2WORK till oslagbara priser hos Automation24. Eftersom vi har alla produkter i lager kan vi leverera snabbt och enkelt. Beställ nu och prova själv!