CONTA-CLIP

CONTA-CLIP Logo Vill du kunna täta kabelgenomföringar snabbt, enkelt och vid behov samt till lägsta pris? Då är vårt urval av innovativa kabelgenomföringskit och tätningselement från leverantören CONTA-CLIP perfekt för dig.


CONTA-CLIP: Experten på anslutningsteknik

CONTA-CLIP GmbH erbjuder produkter tillverkade i Tyskland inom kopplingsskåps- och anslutningsteknik. Familjeföretaget grundades 1978 av Hans-Peter Klaß i Hövelhof, Paderborn. Idag är CONTA-CLIP ett globalt och ständigt expanderande företag som står för mottot "Teknologi som förbinder".

Produktkvalitet från CONTA-CLIP - säker och uppdaterad

CONTA-CLIP lägger särskild vikt vid hög och pålitlig produktkvalitet. Detta säkerställs till exempel av DQS-certifierad kvalitetsstyrning enligt DIN ISO 9001.

Företaget arbetar konstant för en hög framtida kvalitetsnivå. Det är anledningen till att CONTA-CLIP ständigt utvecklas och tar hänsyn till aktuella kundbehov och marknadsförhållanden samt utvecklingstrender vid tillverkning av nya produkter.

CONTA-CLIP anslutningsteknik till bästa pris hos Automation24

Hos Automation24 hittar du i avdelningen Kabelskruvförband/Genomföringar under kategorin Kopplingslådor/Kopplingsskåp ett urval av kvalitativa produkter från CONTA-CLIP.

Du kan inhandla de innovativa modulära flerkabelsgenomföringarna i KDS-serien i olika storlekar för upp till tio kabelmatningar som passar för monterade kablar. Genomföringarna inkluderar såväl ramar som inlägg för anpassning av ramöppningarna.

Ledare med olika diametrar kan användas på ett flexibelt sätt med hjälp av tätningsmoduler som också finns tillgängliga från tillverkaren.

I sortimentet från CONTA-CLIP hittar du även delbara kabelförskruvningar i KDS-KV-serien med gängade anslutningar M20 till M63 för underhåll eller eftermontering. Med dessa kan kablage föras in i kapslingar eller kopplingsskåp och förseglas med kapslingsklass IP66.

Beställ artiklar från CONTA-CLIP nu till bästa pris i webbutiken hos Automation24. Dra nytta av den erfarna leverantörens höga kvalitet samt den flexibla användningen vid utbyte av kablage.

Vid frågor, kontakta oss via vår chat på sidans högerkant eller via e-mail: info@automation24.se. Du kan även nå oss på telefon via gratisnumret 00800 24 2011 24. Som samarbetspartner står vi till förfogande för att tillgodose dina behov.