Industriell Ethernet


Oövervakade ethernetväxlar för effektiva nätverk

Tillverkaren HARTING har alltid som mål att öka fördelarna för kunderna och de oövervakade ethernetväxlarna är en extra fördelaktig lösning. Tack vare de oövervakade ethernetväxlarna kan nätverken byggas ut effektivt och en anslutning kan bekvämt upprättas mellan olika slutenheter, som styrning och dator (plug and play).

Oövervakade ethernetväxlar med mångsidiga användningsområden och snabb montering

Ethernetväxlarna Ha-VIS eCon uppfyller högt ställda krav och kan användas inom många olika områden. De användes till exempel inom följande områden:

  • Automatiseringsteknik
  • Maskinbygge
  • Robotik
  • Trafikteknik
  • Solkraft
  • Vindkraft
  • Skeppsbygge

Inom industriell automation kan ethernetväxlar framför allt användas för att skapa en anslutning mellan kontroll- och styrnätverk. Inom videoövervakning används de för dataöverföring och energiförsörjning.

De oövervakade ethernetväxlarna har inte bara mångsidiga användningsområden, de går dessutom snabbt att montera. Alla växlar kan installeras enkelt med hjälp av det integrerade fästet för DIN-skenor – det sparar tid och minskar kostnader.

 

Ethernetväxlar från HARTING till förmånliga priser hos Automation24

Hos Automation24 finns HA-VIS eCon Ethernet Switches i versionerna Fast Ethernet och Full Gigabit Ethernet med upp till 10 ethernet-portar. De arbetar i ett temperaturområde på 0 till plus 55 grader Celsius och överför tack vare Power over Ethernet (PoE/PoE+) inte bara data utan även energi mycket effektivt. I kategorin Industriell kommunikationsteknik kan du välja mellan oövervakade ethernetväxlar i modellserien 2000 eller 3000. Växlarna Ha-Vis eCon 3000 är särskilt lämpliga för användning i små utrymmen på grund av den smala konstruktionen. Modellserien Ha-Vis eCon 2000 kan till och med användas i kopplingsskåp som har ett väldigt litet djup, tack vare den platta konstruktionen.

Utöka effektivt ditt Ethernet-nätverk med ethernetväxlarna Ha-VIS eCon från HARTING. Beställ nu och utnyttja de förmånliga priserna hos Automation24, din webbutik med all automatiseringsteknik på ett ställe!