LOGO! Modulära styrsystem


LOGO! modulära styrsystem för processautomatisering

LOGO! modulära styrsystem är en serie logikenheter som är tillverkade av Siemens och används för att programmera styrningsprocesser. Systemet passar bäst för små styrningsuppgifter.

Grunden för varje LOGO! system är logikmodulerna LOGO!. Du kan enkelt programmera önskad funktion med LOGO! Soft Comfort Software. Som programmeringsgränssnitt och för dataövervakning kan ett USB-gränssnitt eller ett Ethernet-gränssnitt användas via tilläggsmodulen i serien LOGO! Det går att eftermontera komponenter från samma serie i den befintliga installationen för att utvidga anläggningen vid behov. För brumfri koppling av större laster via logikmodulen erbjuder Siemens dessutom logikblocket LOGO! Contact.

Den stora produktfamiljen LOGO! modulära styrsystem

Till produktfamiljen LOGO! modulära styrsystem hör alla komponenter som krävs för att bygga upp ett styrsystem:

  • Logikmoduler
  • Tilläggsmoduler
  • Extern textdisplay
  • Logikblocket
  • Minneskort/batterikort
  • Programvara

De enskilda komponenterna kan kombineras och styras individuellt.

 

Allt från LOGO! hos Automation24

Hos Automation24 finns alla komponenter du behöver för att skapa ditt eget modulära styrsystem med LOGO! . De flesta LOGO! logikmodulerna, som Siemens LOGO! 12/24 RCE - 6ED1052-1MD08-0BA1, har en display för användarvänlig hantering av modulerna. Modulernas in- och utgångar anpassas till den aktuella applikationen. Beroende på funktionen erbjuds modeller med en ingångsspänning på 12/24 V likspänning eller 230 V växelspänning. Logikmodulens maximala programminne är 200 eller 400 block för Ethernet-modellen.

Hos Automation24 finns ett stort urval av komponenter för LOGO!. Modulära styrsystem till mycket förmånliga priser. Skapa ett modulsystem som passar för just din anläggning!