PFLITSCH

Pflitsch Logo Vill du ha en säkrare tätning och dragavlastning för din kabel? Då är skruvförbanden från PFLITSCH det rätta valet. Beställ tysk kvalitet till ett förmånligt pris!


PFLITSCH – Experter på industriell kabelhantering

PFLITSCH GmbH & Co. KG är en enda lång framgångssaga. Företaget har sin vagga i Hückeswagen och grundades 1919. Med sina högkvalitativa skruvförband och kanaler för kablar är PFLITSCH ett av de ledande företagen i kabelhantering.

PFLITSCH – Kvalitetsprodukter för många olika branscher

PFLITSCH levererar tysk kvalitet. Som tillverkare satsar de på produkter med säker drift och lång livstid. Kabelskruvförbanden blueglobe® från PFLITSCH har en mycket god dragavlastning, hög täthet, stora tätningsområden och förstklassig märkning. Det är egenskaper som kommer väl till pass inom tåg-, el-, medicin- och kemiindustrin.

Nu finns PFLITSCH skruvförband för kablar även på Automation24

I vårt utbud av artiklar i kategorin med kåpor finns utvalda skruvförband för kablar, kontramuttrar och blindpluggar från tillverkaren PFLITSCH. Här hittar du skruvförband som PFLITSCH blueglobe® M25x1,5 - bg 225ms, kontramuttrar som PFLITSCH M20x1,5 - GMM 220/7 PA och blindpluggar som PFLITSCH M32x1,5 - 7232/DR.

Skruvförbanden blueglobe® är tillgängliga i plastmaterial eller mässing och har kapslingsklass IP68. När det gäller gängorna finns alternativen M8 till M85 att välja mellan.

Skaffa redan idag en säkrare tätning och dragavlastning för din kabel – med skruvförband från PFLITSCH. Vi levererar snabbt och till ett förmånligt pris! Har du fler frågor? Vi besvarar gärna dina frågor per telefon eller via chatten.