LAPP

LAPP Logo Har du behov av högkvalitativ teknik för den interna sammankopplingen av utrustningen i dina apparatskåp? Då har vi lösningen för dig med enkelledarkablage från LAPP! Dra nytta av tillförlitliga kvalitetsprodukter till förmånliga fasta priser!


LAPP – Början på en industriell framgångssaga

I samband med industrialiseringen som växte på 50-talet ökade behovet av kablage och ledningar. Detta inspirerade Oskar Lapp att utveckla en idé om hur kablar och enkeltråd snabbt och enkelt kan dras i ytterhöljen. Detta utmynnade i den första kommersiellt producerade oljebeständiga och flexibla matarkabeln med färgkodade trådar.

Tack vare ett lyckat genomförande av idén, lades grunden till den framgång som följde och Oskar Lapp och hans hustru Ursula Ida grundade 1959 U.I. LAPP KG i Stuttgart. Redan 1979 följdes detta upp av den första utländska filialen i USA och expansionen till andra länder lät inte vänta på sig.

Familjeföretaget LAPP på sin väg mot framgång

Även dag är LAPP ett världsberömt familjeföretag som under 50 år har utvecklats till en global leverantör av innovativ kabelteknik. Det är representerat med 17 produktionsenheter, 39 egna säljbolag samt ca. 100 lokala partners världen över.

Produkttillverkningen sker främst i de egna produktionsanläggningarna. Den största anläggningen ligger i Forbach, Frankrike. Omfattande kvalitetskontroller och testprocedurer utförs hos LAPP Center Asia, Bengalore.

LAPP har med sina produkter alltid haft starka varumärkeskoncept och beskrivande namn för alla produktlinjer men det är inte bara på grund av sina namn som produkterna har fått sitt världsomspännande goda rykte. Deras produkter förkroppsligar de värden som är så viktiga för företaget och kunden såsom precision, tillförlitlighet och kvalitet och att dessutom kunna stå på egna ben.

Företaget håller, även framöver, fast vid sina värderingar såsom kundfokus och framåtanda samt innovation och ett familjärt samarbete.

LAPP hos Automation24: säker anslutningsteknik till bästa pris

Hos Automation24 hittar du produkter från LAPP med vilka du kan göra ledningsdragningar i elskåp samt artiklar för säker montering av kablage. Här hittar du Enkelledare, Skruvförband och Kabelgenomföringar som ingår i serierna SKINTOP® CUBE/CUBE MULTI samt SKINTOP® MULTI. Dessutom erbjuder vi Kablage och Sensorkablar ur serien UNITRONIC som metervara till ett fast pris under kategorin Kablage / Ledningar.

Välj produkter från LAPP hos Automation24 för bästa pris och övertyga dig själv om den utmärkta produktkvaliteten hos denna beprövade tillverkare.