WAGO

Wago Logo Vill du ta det säkra före det osäkra och minska risken för glappa kontakter, kortslutningar eller överslag i din utrustning? Då rekommenderar vi vårt urval av skarvklämmor från tillverkaren Wago som är specialist på anslutningsteknik.


WAGO – Alltid på den säkra sidan

Familjeföretaget WAGO grundades 1961 och har sitt huvudsäte i Minden (Nordrhein-Westfalen), sitt centrallager i Sondershausen och stort antal distributörer över hela världen för sina produkter inom elektrisk anslutningsteknik och automation. Men WAGO slutar inte att utvecklas utan strävar hela tiden efter att skapa nya innovativa produkter som inte bara utmärker sig genom sin kvalitet, utan framför allt genom den enkla och säkra hanteringen. Kreativitet och uthållighet är avgörande för att en framtida innovativ utveckling ska vara möjlig.

WAGO är angelägna om att visa miljöhänsyn under produktionen. Genom att använda jordvärme och regnvatten samt återvinna värme handlar de i enlighet med sitt ekologiska tänkande. WAGO vet att långsiktiga framgångar kräver hållbara handlingar.

WAGO – Starka anslutningar

Tidigare framgångar talar för sig själva. WAGO är främst kända för PUSH WIRE-tekniken de utvecklade 1947 för kopplingslister som gör det möjligt att snabbt och enkelt ansluta enpoliga ledare. 1977 lanserade de en innovation till med CAGE CLAMP-dragfjädertekniken. Anslutning med dragfjäderklämmor är ett säkrare alternativ än skruvanslutningar eftersom risken för glappkontakt, kortslutningar och stötar minskar. Idag finns det många slags klämmor som hela tiden vidareutvecklas för att uppfylla olika individuella önskemål.

Produkterna från WAGO är en självklarhet för professionella användare och på många företag är de en del av standardutrustningen.

WAGO hos Automation24

Automation24 erbjuder många olika produkter inom automationsteknik till oslagbart förmånliga priser. Bland annat anslutningsklämmorna inom kategorin anslutningsteknik från tillverkaren WAGO som är världsledande inom anslutningsklämmor. Här hittar du var du letar efter – oavsett om det gäller tvåpoliga, trepoliga eller fempoliga klämmor.

Du kan också köpa signalomvandlare och isolationsförstärkare från WAGO som du hittar i kategorin mät- & reglerteknik. Dessa säkerställer en tillförlitlig och felfri signalöverföring.

Alla produkter från WAGO uppfyller kraven i SS-EN ISO 9001, SS-EN ISO 14001 och IRIS.

Här kan du hitta de rätta WAGO-produkterna för din applikation. Du hittar anslutningsteknik till förmånliga priser hos Automation24.