Spänningsförsörjning


Spänningsförsörjningen är oumbärlig inom automatiseringsteknik

Inom automatiseringsteknik kan spänningsförsörjningen beskrivas som de enheter och moduler som krävs för att försörja givare, utvärderingselektronik och aktuatorer med elektrisk energi. Spänningen som matas från det vanliga elnätet omvandlas så att alla förbrukare som ska försörjas nås av erforderlig spänning och lämplig effekt. Därför räknas spänningsförsörjningsenheterna till de viktigaste enheterna i automatiseringsanläggningarna, de kan inte fungera utan dem.

Användningsområden för spänningsförsörjning

Spänningsförsörjningsenheterna används för automatisering inom dessa områden:

  • Maskin- och anläggningskonstruktion
  • Skeppsbygge
  • Hus- och byggnadsteknik
  • Fabriksautomation

Komponenterna kan vara enkla batterieliminatorer eller intelligenta switchande nätaggregat som styr hela anläggningar och försörjer dem med spänning. Tekniska innovationer och kontinuerlig vidareutveckling bidrar sedan många år till högre effektivitet och kapacitet.

 

Spänningsförsörjning hos Automation24

Automation24 är en stor webbutik för automatiseringsteknik som erbjuder mycket utrustning inom spänningsförsörjning. Dit räknas bland annat intelligenta nätaggregat i modellserien Siemens LOGO!, som LOGO! POWER 24V DC; 4,0A - 6EP1332-1SH52 eller de högkvalitativa switchande nätaggregaten från PHOENIX CONTACT och det switchande nätaggregatet PHOENIX 2903148 - TRIO-PS-2G/1AC/24DC/5. Alla produkter i detta produktsegment utmärks av hög kvalitet och förmånliga priser. Både tillverkarnas namn och Automation24 förknippas med driftsäkerhet och pålitlighet. Du kan därför välja den utrustning för spänningsförsörjning som passar bäst i din anläggning utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

Hos Automation24 finns ett stort urval av utrustning för spänningsförsörjning till mycket förmånliga priser. Välj rätt spänningsförsörjning för din anläggning!