Tillbehör till kåpor


Kapslingstillbehör för enkel installation

Kapslingar kan användas på många olika sätt inom industrin. För att friktionsfritt integrera dessa i de industriella processerna måste komponenterna kunna installeras korrekt och problemfritt. Detta kräver de rätta tillbehören.

Kapslingstillbehör för fler möjligheter

Det finns ett stort utbud av tillbehör för kapslingar, exempelvis dessa:

  • Fläktar
  • Värmeelement
  • Belysning
  • Lämpliga DIN-skenor samt monteringsramar för standardutrustning
  • Monteringsplattor
  • Monteringstillbehör som mast- och väggfästen
  • Låsinsatser
  • Eluttag för kopplingsskåp

Med tillbehören kan kapslingarna fästas säkert och utrustningen monteras snabbt och enkelt. Dessutom kan användningsmöjligheterna för kapslingarna bli ännu fler med lämpliga tillbehör.

Tillbehör till kapslingar finns tillgängliga från Automation24

Hos Automation24 kan du köpa tillbehör till kapslingar i kategorin kopplingslådor/kopplingsskåp. Du hittar tillbehör till kapslingar i olika storlekar från FIBOX, Rittal och Raychem RPG. Tillbehör som monteringsplattor, t. ex. FIBOX MIV 300 - 5514585, är lika oumbärliga för en snabb montering som fästskenor för väggmontering av kopplingsskåp. Monteringsramar, som FIBOX DRS ARCA 304021 - 8120794, erbjuder enkel höjdinställning och montering av komponenter i de väggmonterade ARCA-kopplingsskåpen. Med monteringssetet FIBOX PMK ARCA 20 - 8120840 kan även en säker montering på master utföras. Till kopplingsskåpen erbjuder Automation24 dessutom lämpliga innerdörrar, låsinsatser samt eluttag för montering i kopplingsskåp från leverantörerna Hongfa och PHOENIX CONTACT.

Fläktarna och värmeelementen från Rittal som finns tillgängliga i sortimentet säkerställer en korrekt ventilation, undvikande av kondens och en optimal temperatur. Med en effektiv LED-belysning får du en bra överblick över komponenterna som är installerade i kontrollskåpet.

Riskera inte din anläggnings säkerhet och skydd. Här hittar du passande tillbehör till dina kapslingar från FIBOX, Rittal och Raychem RPG! Endast hos Automation24 hittar du förstklassig kvalitet till förmånliga priser.