Automation24's konfigurator automation24.se

Om standardmodellen inte passar dig och du behöver en anpassad lösning

Letar du efter en skräddarsydd produkt för din applikation? Vill du veta när produkten levereras och hur mycket den kommer att kosta? Testa då vår praktiska konfigurator. Ett verktyg utvecklat speciellt för dig för att konfigurera produkter efter dina behov och för att snabbt se all orderrelaterad information så att du kan slutföra ditt projekt i tid. Produktkonfiguratorn hos Automation24 erbjuder dig detta och mer. Läs mer här!


Hur kan konfiguratorn hjälpa dig?

Med konfiguratorn har vi utvecklat ett verktyg som hjälper dig att anpassa produkterna individuellt för din applikation. All nödvändig information om din önskade produkt visas långt innan du faktiskt gör din beställning.

Vi introducerade det praktiska verktyget som hjälp till alla våra kunder, såsom inköpschefer, projektledare och ingenjörer, att få jobbet gjort på ett mer effektivt och enkelt sätt.

Produktkonfiguratorn hittar du på produktsidorna för de konfigurerbara artiklarna och ger dig, förutom tillgängliga produktalternativ, även priset för ditt val, helt transparent. Behöver du hjälp av våra tekniker kan du kontakta vår supportpersonal direkt via konfiguratorn så tar de hand om din förfrågan inom en arbetsdag.

Automation24 produktkonfigurator

Konfigurator del II

All information på ett ställe

Om du t.ex. har en nivågivare får du möjligheten att bestämma längden eller storleken på produkten, samtidigt som du alltid kan se hur dina val påverkar det slutliga produktpriset.

Förhandsvisning av Automation24's produktkonfigurator


Konfigurera varje detalj

När det gäller temperaturgivare och tryckgivare kan du bestämma vilket mätområde du vill registrera med den sensortyp som du har valt för din applikation.

Förhandsvisning av Automation24's produktkonfigurator 2

Konfigurator del II

Konfigurator del III

Praktisk visning av tillgänglighet & alternativt erbjudande av redan förkonfigurerade artiklar

Letar du efter en ersättningsartikel och redan vet hela beställningskoden? Då kan du enkelt kopiera den till konfiguratorn. Om leveranstiden är viktig för dig visar vi dig vilka produktvarianter vi redan har i lager och som vi kan leverera utan väntetid.

Konfigurerbar produktöversikt


Konfigurerbara artiklar från välkända varumärken

Du kan alltid hitta ett varierat urval av Endress+Hauser-produkter i konfiguratorn. Se till att hålla dig uppdaterad då det inom kort även dyker upp konfigurerbara artiklar från andra leverantörer. För var och en av dessa tillverkare har vi skapat en praktisk översiktssida som snabbt tar dig till de konfigurerbara artiklarna.

Konfigurator del II

Vi hjälper dig gärna med konfigurationen om du vill – välj bara ditt önskade kontaktalternativ:

support