HMI Operatörspaneler


SIMATIC HMI Basic Panels gör det enkelt att övervaka och styra

SIMATIC HMI Basic Panels från Siemens är lämpliga för olika slags grundläggande användningsområden. De kan användas både för omfattande övervakning och bekväm styrning av anläggningar och maskiner. Det sparar både tid och kostnader. SIMATIC HMI Basic Panels finns med olika skärmstorlekar och med pekskärm eller tangenter. De inbyggda programvarufunktionerna, som signalsystemet, recepthanteringen och kurvfunktionen imponerar stort.

SIMATIC HMI Basic Panels: Två generationer med olika egenskaper

SIMATIC HMI Basic Panels finns i två olika generationer. Båda har sina fördelar.

SIMATIC HMI Basic Panels i 1:a generationen imponerar med enkel manövrering, hög kvalitet och utmärkt funktion. Dessa paneler passar framför allt för små visualiseringsarbeten, även i små utrymmen. En bra lösning för små utrymmen är t.ex. KP300 Basic mono PN med en liten skärm som har hög upplösning och tangenter. Projekt som utförs med dessa paneler kan överföras till nyare versioner av HMI Comfort Panels.

SIMATIC HMI Basic Panels i 2:a generationen är utökade med perfekta HMI-funktioner samt optimerad processkvalitet. Färgskärmen med hög upplösning och dimmerfunktion har ca 65 000 färger och det nya användarvänliga gränssnittet garanterar ännu högre komfort. Den utmärkta användbarheten förbättras genom den nya teknikprogramvaran SIMATIC WinCC (TIA Portal). Du kan till och med byta till andra enheter utan att förlora projekt som är skapade med Basic Panel, eftersom de enkelt kan överföras.

Bland panelerna i den 2:a generationen uppfyller särskilt panelen KTP700 Basic PN extra högt ställda krav.

 

SIMATIC HMI Basic Panels i 1:a och 2:a generationen hos Automation24

Automation24 har både SIMATIC HMI Basic Panels i 1:a generationen och SIMATIC HMI Basic Panels i 2:a generationen i sortimentet. Paneler i båda generationerna kan användas i PROFINET-miljöer. SIMATIC HMI Basic Panels kompletteras extra bra med styrningen SIMATIC S7-1200 eftersom den kan kombineras med teknikprogramvaran SIMATIC STEP 7 Basic i TIA-portalen.

Hos Automation24 finns SIMATIC HMI Basic Panels i den högkvalitativa 1:a generationen och den innovativa 2:a generationen till mycket förmånliga priser. Beställ en lämplig panel för din anläggning!