E-T-A

E-T-A Logo Letar du efter ett sätt att säkerställa tillförlitligheten i dina utrustningar? Automatsäkringar från E-T-A ger ett tillförlitligt skydd till ditt 24 V nätaggregat. Ge din utrustning ett överströms- och kortslutningsskydd och få en ökad tillgänglighet om ett fel skulle uppstå.


E-T-A - Engineering Technology världen över

Elektrotechnische Apparate GmbH, eller E-T-A, grundades 1948 av Jakob Ellenberger och Harald A. Poensgen i Altdorf, Nürnberg, Tyskland. Företaget är känt över hela världen för sin "Engineering Technology" och existerar i mer än 60 länder med sex olika produktionsenheter.

E-T-A – produkter för säkra tillämpningar, idag och i framtiden

E-T-A's 60-åriga erfarenhet och djupgående industri och applikationskunnande har gett oss många högkvalitativa produkter för elektronik, mekatronik och den elektromekaniska industrin. Den drivande faktorn för framgången har varit, och är fortfarande, en ständig strävan efter innovativa lösningar för bästa möjliga användning av elektricitet för all framtid.

Att lösa eltekniska utmaningar är företagets specialitet. Säkerheten för utrustning och människor står alltid i fokus. Kärnkompetensen ligger inom området säkerhetsbrytare. Här betraktas de som en världsledande aktör. Sortimentet innefattar även styr- och skyddsprodukter.

E-T-A-produkternas höga kvalitet och goda rykte bevaras tack vare principen nolltolerans för felaktigheter. De är MIL-kvalificerade och har QPL-godkännande. Detta stöds av många andra godkännanden och certifieringar.

Detta kommer inte att förändras. Den framtida produktionen av innovativa och trendsättande produkter är viktig för E-T-A – vilket backas upp med ett antal internationellt patenterade produkter. Det kontinuerliga samarbetet med forskningsinstitut och universitet driver denna utveckling framåt..

E-T-A Engineering Technology hos Automation24 – ett skydd för dig och din utrustning

Hos Automation24 hittar du, inte bara flerkanaligt utrustningsskydd från PHOENIX CONTACT och från Murrelektronik, utan även enkelkanaliga automatsäkringar från E-T-A för det tillförlitliga skyddet för ditt 24 V nätaggregat. Med deras hjälp kan du märkbart reducera risken vid kortslutning och överströmmar och öka tillgängligheten i din utrustning om ett fel skulle uppstå.

Skydda din utrustning idag - med passande automatsäkringar från E-T-A. Bästa priserna och kompetent teknisk support garanteras via telefon 00800 24 2011 24, chatt eller e-post info@automation24.se.